Google Tracking Code

Iluminat Ornamental de Craciun 2015

Share & Comment



Bun venit la Iluminat-Ornamental




Furnizor de servicii profesionale in domeniul decoratiunilor de sarbatori si instalare de iluminat festiv.
De peste 10 ani echipa noastra a facut si face in continuare sarbatorile mai luminose pentru multi clienti foarte multumiti.

 Clienti nostri ne aleg pentru profesionalismul dovedit,experienta in domeniul decoratiunilor si pentru a obţine satisfactia pe care o primeste atunci cand la final reusim sa aducem in casa lor atmosfera si spiritul sarbatorilor.
   Ca firma specializata in instalarea sistemelor de iluminat ornamental dorim sa oferim clientilor nostrii servicii complete de la A la Z,de cea mai buna calitate si cu rezultate spectaculoase.

Acum,in zilele noastre,mai mult ca oricand a devenit din ce in ce mai greu sa gasesti timp si energie pentru a-ti decora casa de sarbatori iar in acelasi timp sa te bucuri de familie si rude pe perioada sarbatorilor.

Aici este momentul in care interbenim noi…..Profesionisti in oferirea de servicii pentru decoratiuni si iluminat festiv va punem la dispozitie un design special gandit pentru locuinta dumneavoastra, o instalare rapida si eficienta , mentenanta prompta pe toata perioada sarbatorilor si demontarea instalatiilor la sfarsitul sezonului de iarna.

Pregatirea si experienta noastra din acest domeniu,metodele noastre specialale de instalare si meterialele de cea mai buna calitate pe care le folosim ne permite sa putem aborda atat lucrari la obiective private (case,vile…..) cat si obiective comercial-industriale(Magazine,sedii de birouri,mall-uri,primarii,muzee….) cu usurinta.

Suntem in permanenta la current cu ultimele noutati si tehnologii din domeniul decoratiunilor pentru a face ca locuinta dumneavoastra sa fie cea mai speciala de sarbatori.
Dorintele si ideile dumneavoastra pentru decoratiuni sunt intotdeauna binevenite in elaborarea proiectului de instalare deoarece asa putem realiza instalatia de vis pe care o doriti pentru casa dumneavoastra.

Va multumim ca ne-ati vizitat pentru a descoperii tot cee ace firma noastra are de oferit.
Speram ca in viitor sa avem ocazia s ava demonstram de ce zeci de client fericiti revin la noi pentru a realiza decoratiunile festive de sarbatori an de an.

Pentru a face primul pas spre decorul la care visati va rugam sa accesai pagina noastra de contact si folositi unul din numerele de telefon puse la dispozitie.Un consultant de la compania noastra va va prelua comanda si va stabilii detaliile cu dumneavoastra.



Sunati si exeprimentati magia sarbatorilor alaturi de noi .

Categoria:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

Cand sa apelati la noi?

Nu asteptati sa ajungeti in situatia in care aveti 6 Aparate conectate la o singura priza si de la care incepeti sa simtiti miros de ars. Porniti aparatu de aer conditionar si lumina de la bec incepe sa aiba fluctuatii? Atunci este timpul sa ne contactati. Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre indiferent de complexitatea sau dimensiunea lucrarii pe care o vreti realizata. Siguranta casei tale este cea mai importanta,nu astepta.

Contact

S.C. ARC CONNECT S.R.L-D

Str. Garii, nr. 6, et 2, sp 25

Mun. Targoviste130088

jud. Dambovita

j15/377/2015

RO34631502

Copyright © Arc Connect | Designed by Abrriel